Focus op je kerntaken

Professional Services

IT-personeel is schaars. Daarom is het fijn dat je bij een partij als Professional Services, onderdeel van Previder, de kennis in huis kunt halen die jij nodig hebt. Zo lang als jij wilt. Previder Professional Services is jouw kennisleverancier en weet, als verbindende kracht tussen talent en opdrachtgever, de juiste specialist op de juiste plek te zetten.
Neem contact op
Professional Services

Klantorganisatie

Heb je als organisatie behoefte aan expertise in een bepaald IT-vakgebied? Wil je (tijdelijk) opschalen in mankracht, maar is het lastig de juiste persoon te vinden in deze krappe arbeidsmarkt? Bij Previder Professional Services leren we jouw organisatie graag kennen. Alleen dan kunnen wij dat talent vinden dat niet alleen de IT-expertise in huis heeft waar jij naar zoekt, maar ook perfect past in jouw organisatie.

Talent

Wil je nog beter worden in waar jij al goed in bent en continu blijven leren? Previder Professional Services motiveert, inspireert en stimuleert jou om je te blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar de beste opleidingen en koppelen we je aan opdrachtgevers die de opdracht en cultuur hebben die perfect bij jou passen. Wij focussen op een goede, langdurige samenwerking en helpen je graag structureel verder in je carrière.

Ontwikkelen

Wij motiveren, inspireren en stimuleren onze collega’s zichzelf te ontwikkelen. Met de best passende opleidingen, opdrachten en opdrachtgevers, maar bovenal met plezier! Zo groeien we samen.

Aandacht

Wij maken het verschil door tijd te maken – en oprechte aandacht te geven. Aan onze collega’s, opdrachtgevers, maar ook onze omgeving. Communicatief, warm en persoonlijk.

Vakidioot

Hard skills vormen de basis van ons ambacht. Een ambacht waarin ons karakter, onze visie en commitment het échte verschil maakt. Waar andere ons zien als exceptioneel goed, zien wij het als ‘ons normaal’. Zo houden we met elkaar de kwaliteit aan de poort hoog.

Resultaat

Onze ‘andere’ benadering zorgt voor een ’andere’ aanpak. Een aanpak waarin ieder detail telt en moet kloppen. Het maakt onze mensen zichtbaar, onze resultaten identificeerbaar en het merk Previder Professional Services herkenbaar. Maar we gaan nooit voorbij aan hoe we resultaat behalen.

Integer

We zijn eerlijk en betrouwbaar en staan met beide benen op de grond. Als we iets beloven dan doen we het ook. We maken duidelijke keuzes, gericht op een gelijkwaardige samenwerking – en anders doen we het niet.

Raheleh Rahmi Previder Professional Services

Direct meer weten over onze Professional Services?

Ben je op zoek naar IT-talent voor jouw organisatie of ben je als talent op zoek naar een partij die jou structureel verder kan helpen in je carrière? Neem dan direct contact op met Raheleh Rahmi.

Raheleh Rahmi
Sr. Sales Manager
0646226685

r.rahmi@previder.nl

Naar welke expertise ben jij op zoek in jouw organisatie? Previder Professional Services beschikt over een breed netwerk aan gespecialiseerd talent dat wellicht bij jou past!

Virtualisatiespecialist

Cloudspecialist

Infrastructuurspecialist

Projectleider IT

Virtualisatiespecialist

Zoek je iemand met actuele kennis van producten als VMware, Microsoft Hyper-V en Citrix XenServer? Iemand die verstand heeft van cloud, storage, back-up, security en netwerken? Vraag het Previder Professional Services!

Cloudspecialist

Zoek je iemand die van de hoed en de rand weet als het gaat om clouddiensten van Microsoft, zoals Skype for Business, Enterprise Mobility en Office 365? Vraag het Previder Professional Services!

Infrastructuurspecialist

Zoek je een goede infrastructuurspecialist die bijvoorbeeld kan werken met complexe infrastructuuromgevingen en migratie-, implementatie- en beheertrajecten weet aan te pakken? Vraag het Previder Professional Services!

Projectleider IT

Zoek je een goede IT-projectleider die de continuïteit van projecten borgt, kennis van zaken heeft en meerdere projecten kan oppakken? Vraag het Previder Professional Services!

24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
12 mei 2023

Hoe de cloud ons helpt om veerkrachtig te zijn: CloudFest 2023

Lees meer
Kubecon 2023 4
5 mei 2023

KubeCon 2023: hét Kubernetes-event

KubeCon 2023, hét evenement rondom Kubernetes, vond plaats in de RAI in Amsterdam en Previder was erbij!
Lees meer
Previder
Neem contact op
Ben je op zoek naar IT-talent voor jouw organisatie of ben je als talent op zoek naar een partij die jou structureel verder kan helpen in je carrière? Neem dan direct contact op.
Neem contact op
Neem contact op