Over Previder

Previder: it starts here.

Samen met ruim 300 IT-specialisten leveren we het gehele IT-fundament voor organisaties. Van digitale werkplekken tot aan het managen van complexe cloudomgevingen. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorgorganisaties, woningcorporaties, en het bedrijfsleven.
Monitoring as a Service

Onze oplossingen

Een sterk fundament

Een uitgebreid aanbod op gebied van cloud, workspace, security en connectivity maakt ons tot een end-to-end IT-partner. Onze oplossingen implementeren we op locatie of veilig vanuit onze eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daaruit bieden we de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig is voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal en zorgt ervoor dat je binnen onze infrastructuren meerdere technologieën kunt koppelen, zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo is jouw data veilig opgeslagen en de applicaties altijd beschikbaar.

IT Services met een ‘Personal Touch’

Het onderscheid wordt gemaakt door onze medewerkers. Pure specialisten. Niet verstopt achter procedures, maar een dedicated en gepassioneerd team die uitdagingen snel omzetten in een gedegen oplossing. Daarna nemen we graag het beheer op ons om optimaal te ondersteunen. We adviseren, bouwen en beheren. Omdat het een niet zonder het ander kan. Dát is de ‘Personal Touch’.

Professional Services

Kennis in huis halen: échte professionals

IT-personeel is schaars. Daarom is het fijn dat je bij een partij als Previder Professional Services de kennis in huis kunt halen die jij nodig hebt. Zo lang als jij wilt. Previder Professional Services is jouw kennisleverancier en weet, als verbindende kracht tussen talent en opdrachtgever, de juiste specialist op de juiste plek te zetten.

Meer over Professional Services

Alles voor hoge kwaliteit en stabiliteit

Previder heeft een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat we maximale zekerheid kunnen bieden tegen zeer concurrerende prijzen:

  • Managed IT van werkplek tot cloud;
  • Eén aanspreekpunt voor al jouw IT-vraagstukken.
  • Eigen datacenters- en cloud faciliteiten
  • Brede expertise en gedreven om jouw IT-vraagstuk op te lossen.
Bekijk onze certificaten

Thuis in jouw branche

Previder levert branchespecifieke oplossingen. Kies de markt waarin je werkzaam bent en bekijk de mogelijkheden die Previder biedt.

IT voor de zakelijke markt

it voor de zakelijke markt.

Met onze zakelijke IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat je focus houdt op zaken waar je goed in bent en dat je bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Want jouw onderneming staat nooit stil, en je IT dus ook niet.
IT voor corporaties

it voor corporaties.

Efficiëntere huurprocessen? Een hogere klanttevredenheid? Veilig thuiswerken? Jouw IT-omgeving moet voor je woningcorporatie werken en je IT-partner moet jou helpen je doelstellingen te behalen.
IT voor de zorg

it voor de zorg.

De zorg mag nooit stil liggen. Dat IT altijd werkt, zien wij als een basisvereiste. Wij kijken liever nog verder: hoe kan IT bijdragen aan een betere zorgverlening? Previder denkt daar graag over mee.
IT voor ontwikkelaars

it voor ontwikkelaars.

Als ontwikkelaar wil je op hoge snelheid kwaliteit leveren. Previder helpt software- en webdevelopers aan een cloudomgeving die daarop is ingericht en aansluit bij jouw wensen. Hoe groot of complex ook.