Kienhuis Hoving

Kienhuis Hoving

Geheel nieuwe ICT-infrastructuur in de cloud

Aanvankelijk onderhield KienhuisHoving zijn eigen ICT-infrastructuur, maar deze was dermate verouderd dat er een flinke verbeteringsslag gemaakt moest worden. KienhuisHoving koos voor de Private Cloud oplossing van Previder.
Terug naar overzicht

Geheel nieuwe ICT-infrastructuur

Als doelstelling hadden KienhuisHoving en Previder om een geheel nieuwe ICT-infrastructuur neer te zetten. Uitgangspunten waren het moderniseren van de gedateerde technische infrastructuur en de schaalbaarheid en beschikbaarheid van het systeem te maximaliseren.

"Het is fijn dat we nu in de naam Previder wél de ICT-kennis hebben."

Harry ter Huerne - Manager ICT

Hoe de migratie is verlopen

Er hoeven geen grote investeringen gedaan te worden in hardware en licenties, maar zal de oplossing worden gefactureerd op basis van het afgenomen resources per maand. Dit houdt ook in dat de hardware niet meer lokaal in een ruimte bij Kienhuis Hoving staat, maar in het highend datacenter van Previder. In april 2016 is er gestart met de migratie van de servers. Previder heeft destijds de bestaande omgeving in beheer genomen, online werkplekken werden aangemaakt en medio augustus is alles gemigreerd en opgeleverd.

Oplossingen bij Kienhuis Hoving

Cloud

Na de keuze voor Previder is er nogmaals geïnventariseerd waar de behoeftes van KienhuisHoving lagen en is er gekozen voor de oplossing in de vorm van een Private Cloud.

Meer over onze Cloudoplossingen