Hyarchis

Hyarchis

Van on-premise naar de cloud

Hyarchis levert al decennialang document management systemen bij klanten als Stater, Syntrus Achmea Real Estate, NIBC Direct en recentelijk Digital Business bij FNV en Finzie.
Terug naar overzicht

De keuze voor Previder

In de afgelopen jaren hoorde Hyarchis steeds vaker de klant- behoefte om geen software meer lokaal te draaien, maar om een dienst uit de cloud aan te bieden. Na een intensief selectietraject koos de softwareleverancier voor de Previder Cloud en na een zorgvuldige pilot bij een van de klanten is Hyarchis overtuigd van de transitie

Transitie naar de cloud

De applicaties van Hyarchis werden in veel gevallen on-premise bij klanten geïnstalleerd, maar worden nu steeds vaker in de Previder Cloud ondergebracht. "Met deze keuze hebben we ‘the best of both worlds’. We hebben gekozen voor een mix van virtualisatie en on premise, omdat we daarmee de combinatie van de beste performance en availability konden creëren. Dankzij dit SaaS-model kunnen we veel sneller en stabieler software uitrollen naar onze klanten." Hyarchis heeft een groot platform ontwikkeld waarop alle systemen en applicaties beschikbaar gesteld worden. De stabiliteit en veiligheid van dit platform is ontzettend belangrijk."

"We willen niet dat je bij elk issue eerst door een laag glazuur heen moet voordat het probleem wordt opgelost. Die ’is-dit-mijn-probleem wel’ cultuur heerst er bij Previder en Hyarchis totaal niet."

Sybrand Jongemans -

Geen stress meer dankzij de cloud

De transitie naar de cloud geeft Hyarchis rust, onderschrijft Jongejans: "Dankzij de Previder Cloud hoeven we ons over een heleboel verantwoordelijkheden niet meer druk te maken. Vroeger hadden we bijvoorbeeld bij een van onze klanten veel documenten en data op traditionele, lokale opslag staan. Als we wilden uitbreiden, moesten we de provider vragen of ze een extra NAS beschikbaar konden stellen. Dankzij Storage-as-a-Service is die gehele taak verdwenen, hebben wij een zorg minder en kunnen wij ons richten op onze primaire dienstverlening".

Oplossingen bij Hyarchis

Cloud

Dankzij de Previder Cloud hoeft Hyarchis zich over een heleboel verantwoordelijkheden niet meer druk te maken.

Meer over onze Cloudoplossingen

Storage as a Service

Dankzij Storage-as-a-Service zijn er taken verdwenen waardoor tijd is vrijgemaakt voor andere zaken.

Meer over Storage as a Service